Hrvatski radio

Radio Zadar

Coca-Cola Cup 2017. stiže u Zadarsku županiju

20.03.2017.

08:27

Autor: tp

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Najveći malonogometni turnir u Hrvatskoj pod okriljem Sportskih igara mladih održat će se u Zadru, Biogradu i Pristegu . Prijave za 2 kategorije: od 12 do 15 i od 16 do 18 godina. Prijaviti se primaju i na sam dan natjecanja na lokaciji turnira.

Kvalifikacijski turniri u Zadru, Biogradu i Pristegu

Coca-Cola Cup, najveći malonogometni turnir u Hrvatskoj i ove se godine održava pod okriljem Sportskih igara mladih, a već četvrtu godinu zaredom okuplja više od 30.000 igrača koji će odmjeriti snage na nogometnim terenima u više od 65 gradova diljem Hrvatske. Coca-Cola Cup osmišljen je kao nogometna platforma za promicanje sportskih vrijednosti među mladima, fair playa i timskog duha. Coca-Cola Cup mladima u Hrvatskoj nudi mjesto gdje mogu uživati u sportu, natjecati se, veseliti se i družiti s vršnjacima – kako sam svojim suigračima i navijačima, tako i s protivničkim momčadima.

Raspored kvalifikacijskih turnira u Zadarskoj županiji je:

Zadar- 20.3., SC Franka Lisice

Biograd- 20.3., NK Primorac

Pristeg-23.3., igralište Pristeg

Prijave su moguće za 2 dobne kategorije: od 12 do 15 godina starosti (2002. godište i mlađi) i od 16 do 18 godina starosti (1999. godište i mlađi). Svaka ekipa može prijaviti maksimalno 10 igrača i voditelja (odraslu osobu u pratnji). Prijave su moguće do termina natjecanja u pojedinom gradu na: prijava.igremladih.org. ili direktno kod koordinatora natjecanja u vašoj školi ili klubu. Prijavit ekipu bit će moguće i na sam dan natjecanja na lokaciji turnira.

Četiri polufinalne ekipe iz svakog grada plasirat će se na županijsko natjecanje koje će se održati u Zadru 18.4.

Detaljan raspored natjecanja i kontakt osobu za vaš grad ili županiju možete potražiti na: http://www.igremladih.org/bs/coca-cola-cup-2017

Velika državna završnica turnira očekuje se i ove godine u Splitu, početkom kolovoza, u sklopu Sportskih igara mladih. Jedinstvena je to prilika za sve hrvatske školarce da provedu četiri nezaboravna dana na moru uz osiguran smještaj, prijevoz do Splita i transfer do natjecanja, sve uz nadzor organizatora.

Sve najbolje od Sportskih igara mladih možete pratiti na Facebook stranicama “Sportske igre mladih”, ''Coca- Cola Cup Hrvatska'' i instagramu: igremladih_hr

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.