Hrvatski radio

Radio Zadar

Kampu na Boriku Croatia's Best Campsites i ADAC Best Camping

10.02.2022.

11:24

Autor: Radio Zadar

Falkenstainer Zadar

Falkenstainer Zadar

Foto: - / -

Falkensteiner Premium Camping Zadar dobitnik je dva najprestižnija kamping priznanja – Croatia's Best Campsites i ADAC Best Camping.

Kamping udruženje Hrvatske oznaku kvalitete Croatia's Best Campsites dodjeljuje od 2008. godine kampovima koji zadovoljavaju standarde kvalitete u četiri kategorije: sanitarije, smještajne jedinice, ugostiteljska i trgovačka ponuda te sadržaji za slobodno vrijeme. ADAC Best Camping, pak, oznaka je koju dodjeljuje jedna od najprestižnijih europskih asocijacija, njemački autoklub ADAC, a Falkensteinerov kamp zaslužio ju je u žestokoj konkurenciji čak 5 500 kampova iz cijele Europe.

Obje oznake vrijede godinu dana, a svaka sljedeća godina poticaj je kampovima da i dalje ulažu u povećanje kvalitete i usluga kako bi ponovo zaslužili ova prestižna priznanja. Falkensteiner Premium Camping Zadar praktički je jedini kamp unutar grada (i jedini u Dalmaciji s 5*!) , što mu, već u startu, daje ogromnu prednost pred konkurencijom. Kamp je otvoren čitavu godinu, a gosti mogu neograničeno koristiti usluge susjednog Falkensteiner Club Funimation Borik hotela.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Vezani sadržaj

Emisija

Jutro uz Radio Zadar

Svako jutro iz sata u sat donosimo vam najnovije informacije iz zemlje i svijeta. Govorimo o stanju na prometnicama i kakvo nas vrijeme očekuje. Možete besplatno oglasiti sve što prodajete ili kupujete, a društvene aktualnosti i svakodnevne životne probleme, s vama komentiramo u kontakt programu.

Poslušajte u Slušaonici