Hrvatski radio

Radio Zadar

Cukrići u Trgovinskom na Relji

13.11.2021.

08:39

Autor: rzd

Cukrići u Trgovinskom na Relji

Cukrići u Trgovinskom na Relji

Foto: - / -

Dođite, učinite nešto za svoje zdravlje i podržite rad naše Udruge, poručuju iz udruge Cukrići uoči svog skupa koji će se danas od 9.30 održati u City galleryji na Relji. Podržat će ih i zadarske srednje škole. Cilj je upoznati javnost s ranim otkrivanjem dijabetesa.

Od 09:30 do 13:00 h u prostoru trgovačkog centra na Relji Udruga Cukrići će uz pomoć profesora i učenika Hotelijersko-turističke i ugostiteljske škole, Medicinske škole Ante Kuzmanića i Poljoprivredne, prehrambene i veterinarske škole Stanka Ožanića obilježiti Svjetski dan šećerne bolesti.

Isto tako, u subotu 13.11. i u nedjelju 14.11. od 18:00 do 21:00 na Pozdravu Suncu će biti simbolični prikaz teme Svjetskog dana šećerne bolesti i 100 godina od otkrića inzulina.

Cilj obilježavanja je osvješćivanje i edukacija javnosti o važnosti ranog otkrivanja dijabetesa tip I i II, svakodnevnoj rekreaciji i zdravim prehrambenim navikama.

Dođite, učinite nešto za svoje zdravlje i podržite rad naše Udruge !

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.