Hrvatski radio

Radio Zadar

Čulina izašao iz Laburista

05.07.2013.

08:34

Autor: rzd

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Neopozivu ostavku podnio sam zbog slabih izbornih rezultata liste za Gradsko vijeće u Zadru, a za što se kao najviše rangirani zadarski laburist osjećam odgovornim, iako sam osobno uspješno sudjelovao na izbornoj Listi za Županijsku skupštinu - stoji u medijskom priopćenju D.Čuline.

Priopćenje:

Želim Vas izvijestiti da je danom, 4. srpnja 2013. prestalo moje članstvo u Hrvatskim laburistima – Stranci rada. Izlaskom iz stranke automatski su prestale i moje stranačke dužnosti. Dakle, više nisam ni predsjednik podružnice Zadarske županije niti sam član Nacionalnog vijeća. Na neopozivu ostavku sam se, u prvom redu, odlučio zbog slabih izbornih rezultata liste za Gradsko vijeće u Zadru, a za što se kao najviše rangirani zadarski laburist osjećam odgovornim, iako sam osobno uspješno sudjelovao na izbornoj Listi za Županijsku skupštinu. Ovo mi je prilika da se zahvalim svima vama u zadarskim nacionalnim i lokalnim medijima koji ste naš dakle, i moj rad u laburistima pratili vrlo kvalitetno i nepristrano. Nadam se da ćemo takvu suradnju  nastaviti, jer izlaskom iz laburista ne ću se prestati aktivno baviti politikom. Obavljat ću dužnost neovisnoga županijskog vijećnika  a zastupat ću stajališta koja sam pokušavao braniti ili afirmirati i u laburistima. Za sada se neću prikloniti ni jednom klubu, a ako u sljedećem razdoblju osjetim da ću svojim djelovanjem biti od veće koristi biračima može se dogoditi da ipak ne ostanem „usamljeni graničar“ . U svakom slučaju 4018 birača koji su „mojoj“ listi dali svoj glas neće ostati razočarani jer karakter proklamiranog programa neću mijenjati ni za nijansu. - D.Čulina.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.