Hrvatski radio

Radio Zadar

Dan Sveučilišta u Zadru/Dies academicus 2018.

26.03.2018.

06:43

Autor: rzd

Dan Sveučilišta u Zadru/Dies academicus 2018.

Dan Sveučilišta u Zadru/Dies academicus 2018.

Foto: - / -

Zadarsko sveučilište obilježava svoj dan. Jučer je održan koncert u kapeli sv. Dimitrija. Program se nastavlja danas u 9 sati misom u sveučilišnoj kapeli sv. Dimitrija. Za 11 sati najavljena je svečana sjednica.

Zadarsko sveučilište obilježava svoj dan. Jučer je održan koncert u kapeli sv. Dimitrija. Sudjelovali su profesori i studenti Sveučilišta u Zadru, uz gostovanje Glazbene škole "Blagoje Bersa".

Program se nastavlja danas u 9 sati misom u sveučilišnoj kapeli sv. Dimitrija. U 11 sati na svečanoj sjednici  profesoru dr. Brunislavu Marijanoviću bit će dodijeljeno počasno zvanje professor emeritus, a dobitnicima Godišnje nagrade rektorice Sveučilišta u Zadru. Na svečanosti nastupit će Akademski pjevački zbor Sveučilišta u Zadru i Gudački kvartet Zadarskoga komornog orkestra.

Manifestacija Dies academicus 2018. završava sutra, promocijom doktora znanosti koja će se održati u Svečanoj dvorani Sveučilišta s početkom u 11 sati.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.