Hrvatski radio

Radio Zadar

Danas Benkovački sajam - ne zaboravite maske

10.07.2021.

07:26

Autor: SJM

ilustracija: Hrvoje Jelavić / Pixsell

ilustracija: Hrvoje Jelavić / Pixsell

Foto: - / -

Danas se održava Benkovački sajam. Direktor Komunalnog poduzeća Benković d.o.o. Ivan Mitrović poručuje kako se Sajam održava uz dozvolu županijskog Stožera civilne zaštite, uz sve nužne epidemiološke mjere.

Sva prodajna mjesta su rasprodana , kaže Mitrović, što znači da se u Benkovačkom Selu očekuje 300-injak izlagača i do 10-ak tisuća posjetitelja: 

Molimo sve posjetitelje da ponesu svoje maske tako da pripazimo na svoje zdravlje i zdravlje svih posjetitelja, a mi ćemo se pobrinuti da svi izlagači budu obaviješteni i da nose maske. Subota je, bit će dosta turista, sva prodajna mjesta su rasprodana , spada vikend, lijepo je vrijeme, doći će i turista i Hrvata koji su tu u prolazu, bit će gužva - predviđa Ivan Mitrović. 

Špica sajma je oko 10 sati, neka vas ne iznenadi prometna gužva na benkovačkom području, i držite se hlada jer se očekuju dnevne temperature do 35 stupnjeva. 

Direktor Benkovačkog sajma

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.