Hrvatski radio

Radio Zadar

Danas i sutra u Zadru Svjetski mažoret kup

23.10.2021.

08:35

Autor: rzd

Danas i sutra u Zadru Svjetski mažoret kup

Danas i sutra u Zadru Svjetski mažoret kup

Foto: - / -

U Zadru se, u organizaciji hrvatskoga Saveza mažoretkinja danas i sutra održati Otvoreni Svjetski mažoret kup. Sudjeluje oko 900 mažoretkinja iz mnogih zemalja svijeta. U Zadar je stigao i jedan od najvećih boksača današnjice i svjetski prvak Oleksandr Usyk, zbog nastupa svoje kćeri na Višnjiku.

U Zadru će se, u organizaciji hrvatskoga Saveza mažoretkinja i pom pon timova 23. i 24. listopada 2021. održati Otvoreni Svjetski kup. Prvoga dana program će se održati na Forumu, a drugoga dana, u nedjelju, u Dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku.

Nedjeljni program, u kojemu će organizatori najavljuju sudjelovanje oko 900 mažoretkinja različitih dobi iz niza zemalja, počet će u središnjoj dvorani 8, 30 svečanim otvaranjem. Oko 21 sat bit će svečano zatvaranje natjecanja.

U Dvorani Krešimira Ćosića, u organizaciji hrvatskoga Saveza mažoretkinja i pom pon timova održat će se i još dva velika natjecanja. U lipnju 2022. Europsko prvenstvo u mažoret sportu, te u rujnu 2023. godine peto Svjetsko prvenstvo u mažoret sportu.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.