Hrvatski radio

Radio Zadar

Danas Kvartipo za područje MO Poluotok

03.05.2022.

06:54

Autor: Radio Zadar/tp

logo projekta Kvartipo

logo projekta Kvartipo

Foto: grad Zadar / /

Javna tribina u sklopu projekta KVARTIPO održava se danas za područje mjesnog odbora Poluotok. Održat će se s početkom u 18:30 u sportskoj dvorani OŠ Petar Preradović. Mjesni odbor je prijavio 11 projekata ; obnova parka Kapetanski, uređenje javnih površina poput "Zelenog trga" koje su zapuštene još od 50ih godina prošlog stoljeća, obnova zapuštenih fasada, uređenje parternog dijela rive, dječja igrališta za svako dvorište, biciklističke staze ...

Na raspolaganju je 240.000 kn za male i srednje komunalne projekte, a sredstva će biti utrošena za projekt kojeg stanovnici Poluotoka, odaberu glasanjem na tribini.

Na tribini će uz ostale sudjelovati gradonačelnik Branko Dukić i predstavnici gradskih ureda. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Jutro uz Radio Zadar

Svako jutro iz sata u sat donosimo vam najnovije informacije iz zemlje i svijeta. Govorimo o stanju na prometnicama i kakvo nas vrijeme očekuje. Možete besplatno oglasiti sve što prodajete ili kupujete, a društvene aktualnosti i svakodnevne životne probleme, s vama komentiramo u kontakt programu.

Poslušajte u Slušaonici