Hrvatski radio

Radio Zadar

Danas manje testiranih, ali i manje pozitivnih na koronavirus

22.08.2021.

11:20

Autor: Radio Zadar

Danas manje testiranih, ali i manje pozitivnih na koronavirus

Danas manje testiranih, ali i manje pozitivnih na koronavirus

Foto: - / -

Na COVID odjelima Opće bolnice Zadar hospitalizirano je 17 bolesnika od kojih je troje na respiratoru. U Specijalnoj bolnici za ortopediju u Biogradu na moru na liječenju je 12 pacijenata oboljelih od koronavirusa.

U Zadarskoj županiji 18 je novih slučajeva zaraze koronavirusom. Novooboljele osobe izolaciju provode na području gradova Zadar (9) i Biograd na Moru (1) te općina Polača (1), Poličnik (2), Ražanac (1), Sukošan (1), Sv. Filip i Jakov (2) i Škabrnja (1). Kod novooboljelih riječ je uglavnom o kontaktima prethodno pozitivnih osoba.

Tijekom jučerašnjeg dana testirano je 700 uzoraka, pod aktivnim nadzorom su 883 stanovnika, a ozdravile su 23 osobe pa trenutno imamo 115 aktivnih slučajeva koronavirusne bolesti na području Zadarske županije.

Na COVID odjelima Opće bolnice Zadar hospitalizirano je 17 bolesnika od kojih je troje na respiratoru. U Specijalnoj bolnici za ortopediju u Biogradu na Moru na liječenju je 12 pacijenata oboljelih od koronavirusa.

U protekla 24 sata policijski službenici Policijske uprave zadarske nisu evidentirali kršenje mjere samoizolacije.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.