Hrvatski radio

Radio Zadar

Danas ministar Ćorić u Zadru, a ministrica Žalac u Benkovcu

24.11.2017.

07:19

Autor: rzd

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Ministar zaštite okoliša i energetike, Tomislav Ćorić u Zadru potpisuje ugovore o dodijeli novca za sanaciju šteta od poplave, a ministrica regionalnog razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac u Benkovcu za razvojne projekte u tom gradu.

Ministar zaštite okoliša i energetike, Tomislav Ćorić, gradonačelnik Grada Zadra, Branko Dukić, te generalni direktor Hrvatskih voda, Zoran Đuroković i direktor Odvodnje, Grgo Peronja potpisat će danas sporazuma o sufinanciranju projekta zaštite voda, zaštite od štetnog djelovanja voda te sanaciji šteta nastalih u rujanskim poplavama na području grada Zadra.

U Benkovcu, ministrica regionalnog razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac i gradonačelnik Grada Benkovca Tomislav Bulić potpisat će Ugovore o dodjeli bespovratnih sredstava namijenjenih malim gradovima na ratom pogođenim područjima, te za unaprijeđenje infarstrukture benkovačkog sajma i obnovu i uređenje stare gradske jezgre.
Ministrica Žalac potpisat će ugovor za revitalizaciju muzeja Benkovac i izgradnju vodovodne mreže.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.