Hrvatski radio

Radio Zadar

Danas počinju prijave za 13. biciklijadu „Od Branimira do Branimira"

27.03.2023.

09:26

Autor: Radio Zadar

Danas počinju prijave za  13.  biciklijadu „Od Branimira do Branimira"

Danas počinju prijave za 13. biciklijadu „Od Branimira do Branimira"

Foto: Radio Zadar / -

Danas počinju prijave za 13. biciklijadu „Od Branimira do Branimira" koja će se održati 15. travnja. Kao svih dosadašnjih godina sudionici će na startu dobiti majicu biciklijade glavnog sponzora, a u Ninu se bicikliste čeka topli obrok kojeg će pripremati kulinarski tim predvođen poznatim kuharom Renatom Kraljevim. Ove godine manifestaciji se pridružio i HAK koji će postaviti info pult s promo materijalima, te maleni biciklistički poligon, na kojem će sudionici moći iskušati neke od vještina upravljanja biciklom.

Svi zainteresirani mogu se do 14. travnja prijaviti online na web stranicama Zadarske županije, Calimero sporta, Biciklističkog kluba Zadar i Zavoda za javno zdravstvo.

  Također, istovremeno s biciklijadom održat će se tradicionalno „1000 koraka kroz 1000 ulica“, akcija pješačenja u organizaciji Udruge za rekreaciju žena „Relax“ i Županijskog saveza sportske rekreacije „Sport za sve“ . Pješačenje počinje s Branimirove obale u 10 sati, a pješači se do Puntamike.


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.