Hrvatski radio

Radio Zadar

Danas u Zadru bogat adventski program

16.12.2017.

08:11

Autor: HRT centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Bogati program „Adventa u Zadru" ovog vikenda donosi koncerte Đanija Maršana, paljenje treće svijeće i nastup splitskog pjevača Giuliana .

Program počinje „Zimskom bajkom" od 10 sati. U to vrijeme počinju uobičajene edukativne radionice. U 11 i 30 možete pogledati predstavu za djecu „Orašar i kralj miševa" na Trgu Petra Zoranića, a na istom mjestu u 12 i 45 može se uživati uz plesni nastup „Vilenjaci dolaze" i „Pahuljice padajte". Blagdanskim pjesmama od 17 sati počinje večernji program; u 18 sati je paljenje treće adventske svijeće uz sudjelovanje zborova župa i zajednica. Guliano nastupa od 20 sati. 

Adventski program danas i u Kampo Kaštelu. Program „Što se kuha u Kampu?"  počinje u 17:15 kada će nam Udruga odgajatelja "Maraške" ispričati božićnu priču za djecu „Što nam je ispričala zvijezda". U 18 sati je „Gastro SIPOzij" u hotelu„Bastion", odnosno „Bakalantura" i slatki kutak „Kod none", a sav prihod od prodaje jela bit će doniran zadarskom „Caritasu".

U 19 sati može se uživati uz glazbeni vremeplov s „Ivan Županović triom", u isto vrijeme počinje „Štorija o Zadru" u Malom Arsenalu, a u 20 sati je koncert Đanija Maršana u „Arsenalu". 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.