Hrvatski radio

Radio Zadar

Danas zastoji i usporena vožnja ulicom Domovinskog rata

11.04.2022.

06:53

Autor: Radio Zadar

Ulica Domovinskog rata

Ulica Domovinskog rata

Foto: Snimka zaslona Google / Google

Danas se očekuju prometne gužve u jednoj od prometnijih gradskih ulica - Domovinskog rata.  Uvodi se privremena regulacija prometa. Razlog je ugradnja LED markera - stoji u obavijesti iz gradske Uprave. Za vrijeme radova promet će se odvijati dvosmjerno jednim prometnim trakom, a vozači se pozivaju na strpljenje. Svijetleće cestovne oznake ugrađuju se  s ciljem povećanja sigurnosti pješaka, biciklista i ostalih sudionika u prometu.

Obavještavaju se vozači u cestovnom prometu da će zbog izvođenja radova društva Prvi treptač d.o.o. na ugradnji LED markera u Ulici Domovinskog rata u Zadru od 11. travnja 2022. (ponedjeljak) na snazi biti privremena regulacija prometa. Za vrijeme radova promet će se odvijati dvosmjerno jednim prometnim trakom pomoću prometnih svjetla (semafora).

Pozivamo sve sudionike na strpljenje u prometu zbog mogućih kraćih zastoja te na poštivanje znakova privremene regulacije prometa, poručuju iz zadarske Gradske uprave.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.