Hrvatski radio

Radio Zadar

Đani Maršan i prijatelji - Srcem za Zadar

12.04.2016.

12:33

Autor: HRT Centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Ususret zagrebačkom koncertu Srcem za Zadar legendarni glazbenik Đani Maršan s nostalgijom se prisjeća studentskih dana. Studiranje kao i plesnjaci koji su bili neizostavni dio odrastanja obilježili su jednu divnu mladost.

Iako davno bilo, slika ne blijedi, a prijateljstva stečena tada kao i plesnjaci koji su bili okosnica studentskih okupljanja i sklapanja novih prijateljstava i ljubavi zauvijek su u našim srcima, prisjeća se Đani. Dodaje, kako je s velikim veseljem prihvatio poziv za sudjelovanjem na ovom humanitarnom koncertu. Bit će to glazbeno putovanje Zadrom, pozivam sve da nam se pridruže na njemu, dodao je Đani.

Humanitarni koncert Srcem za Zadar održat će se 11. svibnja u 20 sati u KD Vatroslava Lisinskog. Koncert organizira Klub zadarskih studenata koji obilježava 20. obljetnicu postojanja zadarskog kluba u Zagrebu. Na najljepši mogući način zadarski glazbeni velikani uveličati će ovaj humanitarno - glazbeni spektakl.

Uz Đanija Maršana svoju humanu stranu pokazali su drugi zadarski glazbenici te će na koncertu nastupiti još i Tomsilav Bralić i klapa Intrade, Mladen Grdović, klapa Niko, Bepo i David, Marina Tomašević, Emilija Kokić, grupa Forum, Ivica Sikirić Ićo i Duško Lokin.

Sredstva prikupljena od prodaje ulaznica donirati će se zadarskoj bolnici za kupnju medicinskog aparata histeroskopa. Ova humanitarna gesta bi nabavkom histeroskopa olakšala liječenje sugrađanki te smanjila liste čekanja i pojeftinila cijeli postupak.

Koncert se održava pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović. Ulaznice za humanitarni koncert Srcem za Zadar po cijenama od 100, 120 i 150 kuna mogu se kupiti u sustavu Ulaznice.hr ili na blagajni KD Vatroslava Lisinskog.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.