Hrvatski radio

Radio Zadar

Darko Kovačević Daruvarac završio u policiji

05.06.2019.

18:16

Autor:

Dino Stanin/PIXSELL, ilustracija

Dino Stanin/PIXSELL, ilustracija

Foto: - / -

Darko Kovačević Daruvarac (32) ponovno je završio u policiji s još dvojicom muškaraca u dobi od 35 i 36 godina. Kako smo doznali u policiji sva trojica su privedena zbog sudjelovanja u tučnjavi u prizemlju Trgovačkog centra Supernova.

Darko Kovačević Daruvarac (32) ponovno je završio u policiji s još dvojicom muškaraca u dobi od 35 i 36 godina. Kako smo doznali u policiji sva trojica su privedena zbog tučnjave u prizemlju Trgovačkog centra Supernova.

Zbog čega su se sukobila trojica muškaraca oko 16.20 sati za sada nije poznato, osim da su brzom policijskom intervencijom privedeni na kriminalističko istraživanje u Policijsku upravu Zadarsku.

Darko Kovačević Daruvarac tijekom kriminalističkoga istraživanja zatražio je u Općoj bolnici Zadar liječničku pomoć, navodno zbog posjekotina. 

– Tijekom kriminalističkoga istraživanja osobama u dobi od 32 i 36 godina pružena je adekvatna liječnička pomoć, rekla je glasnogovornica PU zadarske Ivana Grbin

Izgred se dogodio u trenutku dok čeka pravomoćnost presude, kojom je na Općinskom sudu u Zadru osuđen na petogodišnju zatvorsku kaznu. Odluka Županijskoga suda u Splitu očekuje se do kraja tjedna.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.