Hrvatski radio

Radio Zadar

Davor Bernardić u Zadru o novom stranačkom programu

26.02.2018.

10:45

Autor: HRT centar Zadar

Davor Bernardić u Zadru o novom stranačkom programu

Davor Bernardić u Zadru o novom stranačkom programu

Foto: - / -

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić jučer je sudjelovao na radnim sastancima sa stranačkim kolegama u Zadru, Otočcu i Ogulinu. Govorio je o nacrtu budućeg stranačkog programa „Za dobro društvo" kojim se stranka modernizira i okreće budućnosti.

Program je za SDP temeljni dokument. Donosimo ga u trenutku kad ova zemlja stari, izumire i iseljava i građani od nas zahtijevaju da nudimo rješenja za probleme u hrvatskom društvu, rekao je Bernardić.
Predsjednik SDP-a je komentirao aktualnu političku situaciju i ponovio svoj stav da potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva Martina Dalić mora otići, a dok se to ne dogodi transparentan i pošten proces nagodbe u Agrokoru neće biti moguć. Na skupu u Zadru sudjelovali su predsjednica Županijske organizacije Renata Sabljar Dračevac, predsjednik gradskog odbora Zadar, Antun Novoselović, predsjednici biogradskog i starigradskog odbora Zvonimir Petrović i Zlatko Marasović.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.