Hrvatski radio

Radio Zadar

Davor Karlović: Vjerujem da je barba Tomo ponosan. Nikad veći broj 342 djece je nastupilo na njegovom turniru!

12.09.2022.

07:35

Autor: Željko Kapelari

Davor Karlović, STK Donat

Davor Karlović, STK Donat

Foto: Ž. Kapelari / Radio Zadar

Nakon dva dana igranja u dvorani Krešimira Ćosića završilo je sedamnaesto izdanje Memorijalnog stolno teniskog turnira Barba Tomo Amižić. 

- Dojmovi su još svježi ali su prekrasni. Kako mi je rekao delegat saveza ovo je bio rekordan broj natjecatelja od njih 342, najveća brojka u Hrvatskoj na ovakvom tipu turnira. Zahvaljujem svima od Grada Zadra, ŠC Višnjik svim volonterima koji su sudjelovali u organizaciji. Vjerujem da je barba Tomo ponosan načinom kako smo sve to organizirali u njegovu čast – istaknuo je Davor Karlović iz STK Donat.


Imali su i Donatovci svoje predstavnike na turniru?


- Bilo je naših 12 natjecatelja kojima su ovo bili tek prvi nastupi. Iza njih je godina dana rada i za njih tek sada kreće ono pravo, odlasci na sve turnire.


Svi koji su posjetili Krešin dom imali su što vidjeti?


- Bilo je zanimljivih mečeva koje su prikazali mladi igrači. Najveći mogući je koeficijent bio tako da su svi najbolji u Hrvatskoj bili sada ovdje u Zadru. Sretni smo i radi toga i s veseljem se radujemo i osamnaestom izdanju – za kraj će Karlović. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.