Hrvatski radio

Radio Zadar

Deset godina Dječjeg vrtića "Sunce"

17.10.2016.

12:29

Autor: sd

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Dječji vrtić "Sunce" Zadar počeo je djelovati kao samostalna ustanova 01.travnja 2006. Do tada je djelovao u sastavu Dječjeg vrtića "Radost". U svom sastavu ima 9 područnih objekata: Ciciban, Jazine, Smiljevac, Vladimir Nazor, Ričine, Duga, Maslačak, Tratinčica, i Kožino.


Prigodnim programom u zadarskom HNK- u Dječji vrtić Sunce proslavio je 10 godina svoga rada. Osnovan je 1. travnja 2006. godine, a do tada je djelovao u sastavu Dječjeg vrtića "Radost". Osim standardnih programa, organiziramo i dodatne, ističe ravnateljica Ana Dunatov:

  Ponosni smo na posebne programe koje provodimo u vrtićima, a to je Vrtić u bolnici" k za svu bolesnu djecu u zadarskoj Općoj bolnici. Tu je i rad sa darovitom djecom koje jedino  provodimo mi  u Zadarskoj županiji...

   Dječji vrtić "Sunce" ima 9 područnih objekata : Ciciban, Jazine, Smiljevac, Vladimir Nazor, Ričine, Duga, Maslačak, Tratinčica, i Kožino koje redovito polazi oko sedam stotina djece.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.