Hrvatski radio

Radio Zadar

Dezinficira se Športski centar Višnjik

22.06.2020.

13:27

Autor: HRT Radio Zadar/ŠC Višnjik

Dezinficira se Športski centar Višnjik

Dezinficira se Športski centar Višnjik

Foto: - / -

Športski centar Višnjik, slijedom naputaka, preporuka i mjera epidemiološke službe danas je organizirao dezinfekciju dvorane i bazena. Dezinfekciju su proveli djelatnici ovlaštene tvrtke .

Nakon što je utvrđeno da je Grigor Dimitrov, jedan od sudionika teniskoga turnira u sklopu Adria Toura 2020., pozitivan na koronavirus, uslijed čega su organizatori – Adria Tour i HTS – otkazali nedjeljni finale Novak Đoković – Andrej Rubljev, te nakon što je utvrđeno da su još neki sudionici navedenoga događaja pozitivni, Uprava ŠC-a Višnjik u cilju zaštite svojih korisnika i posjetitelja, te sprječavanja širenja zaraze koronavirusom, organizirala je dezinfekciju.

Poslije provedenoga postupka dezinfekcije, u skladu s pravilima struke, dvorana i bazen bit će dostupni građanstvu, kao i sva otvorena sportska i rekreacijska infrastruktura.

ŠC Višnjik i na ovaj način moli sve svoje korisnike i posjetitelje da se u cijelom prostoru strogo pridržavaju svih objavljenih epidemioloških mjera, naputaka i preporuka, navlastito socijalne distance, izbjegavanja bliskoga kontakta, te higijene i drugih oblika zaštite.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.