Hrvatski radio

Radio Zadar

Diklo: "Zeleni" se novouređeni teniski teren u ŠRC Zgon

29.07.2022.

09:05

Autor: Grad Zadar

nova podloga na teniskom terenu ŠRC Zgon u Diklu

nova podloga na teniskom terenu ŠRC Zgon u Diklu

Foto: Grad Zadar / /

Grad Zadar je kroz Upravni odjel za kulturu i šport u srpnju dovršio radove na teniskom terenu ŠRC Zgon u Diklu. Izvršena je zamjena umjetne trave na samom teniskom terenu.

Izvođač radova bila je Maxmar grupa d.o.o., a radovi su iziskivali uklanjanje postojeće stare umjetne trave, niveliranje podloge i postavljanje novog, umjetnog travnjaka, na veličini terena 690 m2. Iznos koji je izdvojen za ovaj projekt i posao je 189.355,00 + PDV.
Provedba sanacije cjelokupnog ŠCR-a Zgon, koji datira iz 2004. godine, zamišljena je u fazama. Započela je prošle, 2021. godine, kroz prvi projekt obnove košarkaškog igrališta.
Ove godine nastavila se kroz zamjenu umjetne trave na teniskom terenu, a upravo su u izradi dijelovi potrebni za zamjenu dotrajale ograde na kojoj će se u kolovozu zamijeniti nosivi stupovi i dio oštećene mreže.
Unutar Zgona u dogovoru s MO Diklo, u proračunskom razdoblju koje je pred nama, planiraju se daljnje aktivnosti, u skladu s faznom obnovom, pa tako predstoji obnova malonogometnog i rukometnog terena te kompletna zamjena ograde ovog malog sportsko rekreativnog centra.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.