Hrvatski radio

Radio Zadar

Diler pao nakon rutinske prometne kontrole- uz kokain imao i 40 tisuća eura

12.09.2019.

13:48

Autor: rzd

Diler pao nakon rutinske prometne kontrole- uz kokain imao i 40 tisuća eura

Diler pao nakon rutinske prometne kontrole- uz kokain imao i 40 tisuća eura

Foto: - / -

Nakon rutinske prometne kontrole na Branimirovoj, zadarska policija utvrdila je, da je 48 godišnji vozač kojega su zaustavili pozitivan na drogu, a kasnije pretragom njegovog doma, pronađeno je 59,6 grama kokaina pakirano u više pojedinačnih paketića te manja količina marihuane.

Policija je također pronašla 119,2 grama bijele praškaste tvari nepoznatog kemijskog sastava tzv. punila namijenjenog povećanju mase droge, dvije digitalne vage za precizno mjerenje droge, pribor za pakiranje droge, novčani iznos od 39.500,00 eura 

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga Službe kriminalističke policije Policijske uprave zadarske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjim hrvatskim državljaninom, kojeg se sumnjiči za počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama:

Naime, jučer u jutarnjim satima u Zadru, na Obala kneza Branimira policijski službenici su  zaustavili osobno vozilo zadarskih registarskih oznaka kojim je upravljao 48-godišnjak, a koji je reagirao pozitivno na test za droge.

Nadalje, u sklopu kriminalističkog istraživanja jučer je na zadarskom području obavljena pretraga doma i drugih prostorija koje isti koristi, a kojom prilikom je pronađeno 59,6 grama kokaina pakirano u više pojedinačnih paketića,  manja količina marihuane, 119,2 grama bijele praškaste tvari nepoznatog kemijskog sastava tzv. punila namijenjenog povećanju mase droge, dvije digitalne vage za precizno mjerenje droge, pribor za pakiranje droge, novčani iznos od 39.500,00 eura za koji se sumnja da je pribavljen preprodajom droge kao i dva pištolja sa pripadajućim streljivom koje je nezakonito posjedovao.

Uz kaznenu prijavu zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, 48-godišnjak je danas predan  pritvorskom nadzorniku Policijske uprave  zadarske.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.