Hrvatski radio

Radio Zadar

Djelatnici PU zadarske sudjelovali u akciji darivanja krvi

04.02.2023.

08:13

Autor: PU zadarska/HRT Radio Zadar

Prva ovogodišnja akcija darivanja krvi u PU zadarskoj

Prva ovogodišnja akcija darivanja krvi u PU zadarskoj

Foto: Foto: PU zadarska/Gradsko društva Crvenog križa Zadar / /

U organizaciji Policijske uprave zadarske i Gradskog društva Crvenog križa Zadar jučer je uspješno provedena prva ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi u prostorijama policijske uprave. Humanitarna akcija u kojoj su ukupno prikupljene 22 doze krvi, trajala je od 10 do 12 sati.

Policijski službenici i zaposlenici Policijske uprave zadarske iznova su na djelu pokazali humanost i plemenitost.  Za troje djelatnika danas je to bilo prvo darivanje krvi za koja su im djelatnici Gradskog društva Crvenog križa uručili zahvalnice. Zahvalnice su uručene i drugim zaposlenicima i policijskim službenicima Policijske uprave zadarske za 5,10, 20, 25, 30 i 40 darivanje krvi.


Posebno možemo istaknuti kako se policijski službenici i tijekom cijele godine odazivaju na zaprimljene pozive Gradskog društva Crvenog križa za izvanrednim potrebitim dozama dragocjenjene tekućine.Zahvaljujemo svim sudionicima što su se pridružili ovoj hvalevrijednoj akciji darivanja krvi - objavljeno je na stranicama PU zadarske.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.