Hrvatski radio

Radio Zadar

Djevojke vjeruju u pobjedu, a Hrvatska vjeruje u njih!

21.07.2022.

11:01

Autor: Iva Rogić

Mika Grbavica

Mika Grbavica

Foto: Iva Rogić / Radio Zadar

Hrvatska ženska odbojkaška reprezentacija u Zadru se priprema za prestižni Challenger cup koji će se od 28. do 31. srpnja u ŠC Višnjik održati po prvi puta nakon dvogodišnje pandemijske pauze.

Na turniru će uz reprezentaciju Hrvatske nastupiti reprezentacije Portorika, Kolumbije, Kazahstana, Češke, Kameruna, Belgije i Francuske, a pobjednici dobivaju promaknuće za igranje u odbojkaškoj ligi nacija 2023. 


Ove godine se primjenjuje nova formula od osam momčadi. Na turniru će se igrati dvije utakmice dnevno. Četiri četvrtfinala bit će podijeljena između prvog i drugog dana natjecanja. Polufinale se igra 30. srpnja, a posljednji natjecateljski dan rezerviran je za borbe za medalje.

Mika Grbavica

Mika Grbavica

Foto: Iva Rogić / Radio Zadar

Hrvatska reprezentativka Mika Grbavica gostujući u programu Radio Zadra naglasila je kako su djevojke iznimno zadovoljne organizacijom u Zadru i kako je atmosfera na treninzima odlična: 

Ovo je jedan od turnira koje baš iščekujemo. Uzbuđenje svakog dana raste i jedva čekamo da natjecanje krene. Atmosfera je odlična, sve pohvale organizaciji.

Mika Grbavica

Ukoliko ste propustili gostovanje, poslušajte cijeli razgovor: 

Mika Grbavica u programu Radio Zadra

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Vezani sadržaj

Emisija

Jutarnji program

Svakoga jutra probudite se uz vaš Radio Osijek. Jutarnji program svakodnevno nudi brojne korisne informacije i zanimljivosti uz dobru glazbu i želje za uspješan dan. Od 6 do 10 sati s vama je ekipa Radio Osijeka. .

Poslušajte u Slušaonici