Hrvatski radio

Radio Zadar

12:39 / 25.04.2020.

Autor: Željko Kapelari

D.Košta, glazbenik: "Svirao sam i na rastavi braka, još je veselije bilo"

D.Košta, glazbenik: "Svirao sam i na rastavi braka, još je veselije bilo"

D.Košta, glazbenik: "Svirao sam i na rastavi braka, još je veselije bilo"

Foto: - / -

Bez obzira na trenutačnu situaciju, život nije stao, glazbenici su također u jednoj novoj situaciji. Danijel Košta, zadarski glazbenik također je imao puno dogovorenih gaža, kako u ovom mjesecu tako i prijašnjem ali i u nastavku godine.

Međutim, pandemija koronavirusa sve je zaustavila.

„Na našu sreću još ništa nije propalo, sve je prebačeno u deseti, jedanaesti mjesec a ono drugo čak i u iduću godinu i to nam je drago. Znači za sada je samo odgođeno, točnije prolongirano”.

Puno je zanimljivih priča i situacija u kojima se nalaze glazbenici. Također, nastupaju kako na svadbama, krizmama pa čak i na rastavama. Pitali smo ga je li imao i tu priliku.

„Dvadeset i pet godina se bavim ovim poslom, jesam jednoj gospođi i mogu reći da je bilo puno veselije nego kad se udavala tako mi je rekla, hahah”.

Pjesme će uvijek biti, kako gledate prema naprijed.

„Neće biti isto ali mi ćemo se truditi da bude dobro. To je na nama i ja sam uvijek optimist i vjerujem da će se stanje vrlo skoro normalizirati i da će glazbe biti posvuda” - zaključio je Košta.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.