Hrvatski radio

Radio Zadar

Do kraja mjeseca Jadrolinija u novim prostorima?

14.01.2019.

14:23

Autor: Vladimir Šetka

Do kraja mjeseca Jadrolinija u novim prostorima?

Do kraja mjeseca Jadrolinija u novim prostorima?

Foto: - / -

Koncesionar nove putničke zgrade u Gaženici Zadar International Port Operations ovih je dana pozvao zainteresirane poslovne subjekte za davanje poslovnih prostora u potkoncesiju. Istodobno, Jadrolinija oprema svojih nešto više od 300 "kvadrata" u novoj zgradi.

U novoj zgradi putničkoga terminala upravo se radi na opremanju poslovnih prostora nacionalnoga brodara Jadrolinije. Opremaju se šalteri za prodaju karata, te čekaonica. Proces teče po planu. Potrebno je riješti svu infrastrukturu, premjestiti šaltere, kako bi naše službenice mogle nesmetano raditi u prostoru koji ovih dana poprima svoj konačni izgled, tako da za koji dan ulazimo u novi prostor, kaže nam voditelj poslovnice u Zadru Ante Rados. Za očekivati je da sve bude gotovo najkasnije do kraja ovoga mjeseca. O točnom datumu preseljenja putnici će biti pravodbno obaviješteni, dodaje Rados. 

Prodaja karata i čekaonica prostirat će se na više od 300 metara četvornih. Prostor se nalazi na sjeverozapadnom dijelu pristanišne zgrade, najbliže mjestu gdje pristaju trajekti na lokalnim linijama. Rados ističe kako će za putnike, koji putuju na brodskim linijama iz gradske luke, prodaja karata i dalje biti u Jadrolinijinoj poslovnici na Poluotoku. 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.