Hrvatski radio

Radio Zadar

Do petka otvoren poziv za zakup prostora u Centru za kreativne industrije

03.08.2021.

13:39

Autor: Radio Zadar

Foto: Centar za kreativne industrije/Facebook

Foto: Centar za kreativne industrije/Facebook

Foto: - / -

Poziv je upućen svim poduzetnicima koji obavljaju djelatnosti u pod-sektorima kreativne i kulturne industrije ili obavljaju djelatnosti u sektorima povezanim s kreativnim i kulturnim industrijama i surađuju s poduzetnicima u navedenim pod-sektorima kreativne i kulturne industrije.

Do petka, 6. kolovoza, do 12 sati otvoren je Javni poziv za podnošenje ponuda za zakup poslovnog prostora Ured 2, za poduzetnike koji žele zakupiti poslovni prostor u novoj suvremenoj zgradi na Relji u Centru za kreativne industrije.

Ustanova INOVAcija nudi Ured veličine 14,15 m2 po početnoj cijeni od 70 kuna po metru kvadratnom, uz dodatnih 20 kuna po metru kvadratnom za režije.

Detaljne informacije o Javnom pozivu nalaze se na web stranici Ustanove INOVAcija.

Poziv je upućen svim poduzetnicima koji obavljaju djelatnosti u podsektorima kreativne i kulturne industrije (računalni programi, igre i novi mediji, arhitektura, dizajn, film, produkcija, fotografija, umjetnost, glazba i izvedbene umjetnosti, oglašavanje i tržišno komuniciranje, elektronički mediji, izdavaštvo) ili obavljaju djelatnosti u sektorima povezanim s kreativnim i kulturnim industrijama i surađuju s poduzetnicima u navedenim pod-sektorima kreativne i kulturne industrije.

S najpovoljnijim ponuditeljem će se sklopiti ugovor o zakupu na rok od pet godina, a kriterij za odabir ponude je najviša ponuđena cijena po m².

Zainteresirani se mogu informirati na poveznici Ustanove INOVAcija www.inovacija-zadar.hr ili radnim danom od 8 do 16 sati na broj 023 627 890.

U Centru za kreativne industrije osim ureda za najam na raspolaganju su tonski i video studio te studio za montažu, foto oprema za najam, opremljene dvorane za edukaciju, multifunkcionalna dvorana kapaciteta 140 sjedećih mjesta opremljena sustavom scenske rasvjete, audio i video sustavom uz pripadajuće garderobe.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.