Hrvatski radio

Radio Zadar

Dobre najave za turističku sezonu na Pagu

01.06.2023.

10:08

Autor: Božidar Kolega

Hotel "Pagus" u Pagu

Hotel "Pagus" u Pagu

Foto: Radio Pag / :-:

Zahuktava se turistička sezona na području Zadarske županije. 

Zahvaljujući svojem prirodnom i kulturnom bogatstvu, te gastro ponudi jedna od top turističkih destinacija je svakako Pag što dokazuju i rezultati predsezone.  Ovogodišnjim početkom turističke sezone iznimno smo zadovoljni kaže tako direktorica Turističke zajednice grada Paga Vesna Karavanić

Vidimo i naše turiste po ulicama, vidimo i po našim podacima iz e-Visitora. 28 posto više noćenja imamo u prvih 5 mjeseci u odnosu na prošlu godinu što znači da je sezona zaista dobro počela.

Vesna Karavanić, direktorica TZ grada Paga

Najave su dobre i za glavnu sezonu najavljuje Vesna Karavanić. U razgovoru s iznajmljivačima, agencijama i svima koji se bave turizmom najave su zaista odlične i pri pokušajima za rezervaciju smještaja već sada se vrlo teško nalazi slobodan smještaj.

Turistička zajednica grada Paga nedavno se predstavila u Berlinu gdje su svoju turističku ponudu prezentirali brojnim njemačkim novinarima. Već su na brojnim platformama objavljene lijepe priče o Pagu što će zasigurno privući goste da svoj odmor provedu u Pagu i na Pagu.


prilog Božidara Kolege

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.