Hrvatski radio

Radio Zadar

Doček Nove 2020. u gradu i okolici

30.12.2019.

11:44

Autor: rzd

Doček Nove 2020. u gradu i okolici

Doček Nove 2020. u gradu i okolici

Foto: - / -

Svi veći gradovi i mjesta u zadarskoj Županiji osim Paga, organiziraju doček Nove godine. Evo gdje se možete provesti odlučite li ostati u Zadru i okolici a da pri tome budete na otvorenom i dobro se zabavite

 

Što se Zadra tiče provjerena imena uvest će domaće i goste u 2020. Ove godine organizatori su se odlučili za TBF i sigurno je da će Trg biti epicentar vrhunske zabave. U okolici grada prvo idemo na sjever i to zato jer su se Ravni kotari probudili iz zimskog sna a za to su se pobrinuli studenti Bukovice i Ravnih kotara koji su u Benkovcu osmislili i Advent i doček uz vatromet, kaže nam Vanja Čvrljak ispred TZ Benkovac, jedne od najagilnijih zajednica u županiji..

" Nadamo se da će adventske kućice na središnjem Trgu biti prepune mladih jer mladi su ih i postavili a ponajviše da privuku mlade".

Obrovac također ima osmišljen program koji će se odviti u Gradskoj kavani. Južnije stižemo do Paga koji pak ove godine završnu palicu prepušta Novalji koja je pak dio ličko senjske županije. Pag je bio zadužen za Advent a odluka da se doček preseli u Novalju odluka je vijeća TZ.
Zato se Vir tradicionalno pobrinuo dovesti zabavljače u svoje mjesto za koje kažu, imat će pune ruke posla i posjeta. Goste će zabaviti Lidija Bačić i Ivan Zak.

" Za Božić smo imali rekordni ppsjet pa je logično pretpostavljati da će tako biti i za Novu".- poruka je iz virske Turističke zajednice.


Za kraj provirili smo u biogradsku Turističku zajednicu. Karla Pavlović najavljuje top klapsku pjesmu.

" Vrhunac je nastup klape Rišpet koja će začiniti večer a sve počinje u Centralnom parku s početkom u 22,30.

Jedno je izvjesno, bez obzira tko nastupao i organizirao, točno u ponoć svi će glasno izreći - Sretna nova 2020.!

 

 

 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.