Hrvatski radio

Radio Zadar

Doček Vatrenih uz Duju, Iću, Forum i Mladena

19.12.2022.

17:44

Autor: Radio Zadar

Ićo Sikirić na dočeku Vatrenih na Forumu

Ićo Sikirić na dočeku Vatrenih na Forumu

Foto: T. Pajkin / -

Uz Iću Sikirića i Duju Stanišića, Zadrane će na svečanom dočeku Vatrenih večeras zabavljati grupa Forum i Mladen Grdović. Nakon povratka iz Katra, gdje je Mladen Grdović bordio Vatrene i vjerovao u njihovu pobjedu, večeras pjeva za njih i brojne Zadrane koji su se okupili na Forumu. 

- Velika je čast pjevati večeras za Vatrene. Moramo biti ponosni na njihovu broncu zlatnog sjaja. Moram priznati da sam bio na rubu živaca prateći utakmice, ali na kraju sam presretan i mislim da svi moramo biti ponosni na naše momke, izjavio je Duje Stanišić uoči večerašnjeg nastupa na Forumu


Naši Vatreni bi se uskoro trebali pridružiti slavlju na Forumu, a njihovo obraćanje Zadranima s pozornice kod crkve sv. Marije očekuje se oko 18:15 sati.

Zadrane će zabavljati grupa Forum, čiji se nastup očekuje u 18:45 sati. Atmosferu će do vrhunca dovesti Mladen Grdović čije su pjesme odzvanjale i u Katru u redovima Vatrenih. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.