Hrvatski radio

Radio Zadar

Dodijeljene potpore vrijedne od 500 do 3 tisuće eura

28.03.2023.

11:36

Autor: SJM/Radio Zadar

Tovareća mužika na Saljskim užancama

Tovareća mužika na Saljskim užancama

Foto: Tovareća mužika / Radio Zadar

Saljske užance, Silbensko kulturno ljeto, Noć punog miseca, Festival cvijeća u Sv. Filipu i Jakovu, Ninska šokolijada, Biograd Boat Show – samo su neke od manifestacija koje su dobile potporu Zadarske županije. Iz županijskog proračuna izdvojeno je 50 tisuća eura s kojima će se sufinancirati 61 manifestacija u turizmu tijekom ove godine. Sredstva su dodijeljena temeljem javnog poziva, a manifestacije se sufinanciraju u iznosima od 500 do 3 tisuće eura.   Najveći iznos - 3 tisuće eura dodijeljen je Biograd Boat Showu.

Rezultate javnog natječaja za program Radio Zadra komentira Ante Sjauš, županijski pročelnik za gospodarstvo i turizam :


Više je bio naglasak na događanjima koja su bila u predsezoni i posezoni, ukupno je pristiglo 86 prijava, od njih 61 ih je rangirano i dodijeljeni su iznosi od 500 do maksimalno 3 tisuće eura. Ove je godine bio veći interes, 20-ak je bilo prijava više, što znači da razmišljamo kreativno kako bi imali kvalitetnije događaje odnosno što više gostiju privukli u našu destinaciju. Popis svih manifestacija koje su dobile potporu pogledajte na stranicama Zadarske županije. 
Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.