Hrvatski radio

Radio Zadar

Dogodine s Ogrankom u Providurovoj i Odjelom u novom Centru za mlade

01.03.2022.

13:02

Autor: Suzana Jakšić Mandić

Dio najkorisnika Gradske knjižnice Zadar 2021.godine

Dio najkorisnika Gradske knjižnice Zadar 2021.godine

Foto: SJ Mandić / Radio Zadar

Dodjelom nagrada najkorisnicima za 2021.godinu zadarska Gradska knjižnica obilježila je svoj Dan. Spomen je to na 1. ožujka 1999. Godine kad je knjižnica iselila iz Kneževe palače i počela raditi u novom prostoru u ulici Stjepana Radića.  U međuvremenu na njezinim raznovrsnim programima odgojene su generacije Zadrana. Govoreći o daljnjem razvoju ustanove ravnateljica Doroteja Kamber Kontić navodi kako su pred knjižnicom tri velika projekta: 


Pred nama su novi izazovi : ogranak Grad u Providurovoj palači , Odjel za mlade u susjednom Centru za kulturu i umjetnost i mlade, a u tijeku je i provedba nabave biblio-kombija iz projekta Uključi se knjigom, dakle u ovoj godini imamo tri velika događaja i vjerujem da ćemo ih u nekom periodu uspješno i realizirati.

Ravnateljica Kamber Kontić

najčitatelji

najčitatelji

Foto: SJ Mandić / Radio Zadar


Obilježavanje Dana Gradske knjižnice Zadar završit će otvaranjem male knjižnice u Kožinu u petak u 12 sati. Svim djelatnicima knjižnice, kao i korisnicima, čestitamo njihov Dan ! 


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.