Hrvatski radio

Radio Zadar

Dogus grupa: Projekt Maraska ide dalje !

13.10.2018.

11:22

Autor: HRT - Centar Zadar

Dino Stanin/PIXSELL

Dino Stanin/PIXSELL

Foto: - / -

Povodom medijskih napisa da zbog financijske krize Dogus grupa prodaje svoje luksuzne hotele priopćenjem se oglasila i sama tvrtka u kojem tvrde da imovina i tvrtke Dogus grupe u Hrvatskoj nisu u procesu prodaje.

 Priopćenje prenosimo u cijelosti:

  Imovina i tvrtke Dogus grupe u Hrvatskoj nisu u procesu prodaje. Upravo suprotno, usmjereni smo na svoje operativno poslovanje i planiranje investicija uključujući i projekt Maraska u Zadru. Dogus grupa aktivna je u sedam temeljnih sektora i industrija, uključujući automobilsku industriju, građevinarstvo, medije, turizam i usluge, nekretnine, energetiku, te hranu i piće.

   Grupa broji više od 300 tvrtki te u tako velikom konglomeratu u određenim ciklusima logično dolazi i do promjena strategija poslovanja, a grupa u suradnji s bankama trenutno radi na reprogramiranju kredita u dospijeću. Također, Dogus grupa trenutno pregovara i o određenim strateškim partnerstvima koja će dodatno osnažiti poziciju grupe, priopćeno je iz Dogus grupe Hrvatska.

Galerija
Dino Stanin/PIXSELL, Foto: -/-
Dino Stanin/PIXSELL, Foto: -/-

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.