Hrvatski radio

Radio Zadar

Domaćica apartmana u Turnju Nataša Mazin dokaz je da je čovjek ključ uspjeha u turizmu

08.12.2021.

13:44

Autor: Radio Zadar

Forum obiteljskog smještaja

Forum obiteljskog smještaja

Foto: HTZ / HTZ

Svatko tko se bavi turizmom zna koliko je zahtjevno održavati visoke ocjene na internetskim servisima za potragu i rezervaciju smještaja. Apartmani Rubinić iz Turnja drže visokih 9,9. Zbog toga su, među ostalim, dobili nagradu „Najiznajmljivači 2021." na 6. Forumu obiteljskog smještaja koji se održao u Pazinu. A ključ čitave priče je ljubazna domaćica Nataša Mazin, podrijetlom iz Jastrebarskog.

Najteži je trenutak kad odlaze moji najmanji gosti, kad se prime za nogu i vele da ne bi išli...

Nataša Mazin

U svega godinu dana rada 12 vrhunskih uređenih smještajnih jedinica s popratnim sadržajima u Turnju vinulo se u zvijezde. Apartmani Rubinić proglašeni su najboljima u Hrvatskoj, a sve zahvaljujući domaćici Nataši Mazin koja je ponosna na nagradu

Nataša Mazin

Bazen, prostor za igru, uređen eksterijer... sve je to recept kojim u apartmane privlače obitelji:

Nataša Mazin 2

I u Turističkoj zajednici Svetog Filipa i Jakova svjesni su kakav dragulj imaju u Turnju. Vide u ovoj priči i motiv ostalim turističkim djelatnicima, kaže Ana Barbaroša:

Ana Barbaroša

Domaćica Nataša iskonski je primjer kako se od turizma živi, a da sam turizam pritom ne postane isključivo industrija i brojanje novca:

Najteži je trenutak kad odlaze moji najmanji gosti, kad se prime za nogu i vele da ne bi išli... I onda kad ponovo dolaze, to nam ponovo puni baterije.

Dogodine priželjkuje obranu titule najboljeg apartmana u Hrvatskoj, a najavljuje i mnoštvo ideja kojima će zadržati visoku 9,9 ocjenu apartmana.  

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.