Hrvatski radio

Radio Zadar

Domovinski pokret predstavio kandidate za zadarskog gradonačelnika i župana

06.04.2021.

14:20

Autor: Anita Perica

foto: A. Perica / HRT centar Zadar

foto: A. Perica / HRT centar Zadar

Foto: - / -

Liječnik obiteljske medicine Damir Biloglav kandidat je Domovinskog pokreta za gradonačelnika Zadra, a magistar agronomije Nenad Klarić bit će kandidat za zadarskog župana.

Kandidati i njihovi zamjenici predstavljeni su na konferenciji za novinare, a podršku im je u Zadar došao dati i predsjednik kluba zastupnika Domovinskog pokreta Stjepo Bartulica.  

Demokratizacija upravljanja gradom kroz mjesne odbore i potpuni nadzor nad trošenjem javnog novca – temelji su Novog smjera za bolji Zadar – slogana pod kojim će u kampanju liječnik Damir Biloglav:

  

Biloglav - tonski isječak

 

Zadarska županija je primjer gdje mladi mogu ostvariti sve svoje snove no glavni aduti su zapostavljeni – smatra agronom Nenad Klarić kandidat Domovinskog pokreta za zadarskog župana. Ono što ga je ponukalo na jače uključivanje u politiku su, kaže, upravo mladi ljudi i odnos prema njima:

 

Klarić - tonski isječak

 

Na mjesto zamjenice gradonačelnika, Domovinski pokret kandidirat će Novelu Gagro, nastavnicu razredne nastave, dok će kandidat za zamjenika župana biti diplomirani ekonomist Angelo Žilić.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.