Hrvatski radio

Radio Zadar

Donosimo raspored svetih misa u Velikom tjednu

26.03.2021.

12:13

Autor: rzd

Dino Stanin/PIXSELL - ilustracija

Dino Stanin/PIXSELL - ilustracija

Foto: - / -

Na Nedjelju Muke Gospodnje-Cvjetnicu, 28. ožujka, zadarski nadbiskup Želimir Puljić predvodi blagoslov maslinovih grančica i misno slavlje u katedrali sv. Stošije u Zadru s početkom u 11,00 sati.Mise su i na Veliki četvrtak, petak i subotu, a misa na Uskrs je u 11 sati.

Na Veliki četvrtak, 1. travnja, zadarski nadbiskup Želimir Puljić predvodi misu posvete ulja u katedrali sv. Stošije u Zadru u 9,00 sati, a u 19,00 sati nadbiskup Puljić predvodi u zadarskoj katedrali misu Večere Gospodnje.

Službu Muke Gospodnje i obrede Velikog petka 2. travnja, zadarski nadbiskup Želimir Puljić predvodi u katedrali sv. Stošije u Zadru u 19,00 sati. Milostinja Velikog petka kod klanjanja sv. Križu i kod 'Božjeg groba' namjenjuje se za uzdržavanje Isusovog groba i svetih mjesta u Jeruzalemu.

Na Veliku subotu, 3. travnja, zadarski nadbiskup Želimir Puljić predvodi obrede Vazmenog bdjenja u katedrali sv. Stošije u Zadru s početkom u 20 sati.

Na svetkovinu Uskrsa, Nedjelju uskrsnuća Gospodnjega, 4. travnja, zadarski nadbiskup Želimir Puljić predvodi koncelebrirano misno slavlje u katedrali sv. Stošije u Zadru s početkom u 11,00 sati, kada će podijeliti i papinski blagoslov s potpunim opr

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.