Hrvatski radio

Radio Zadar

Dr. Karuc: Kod novih hospitalizacija iskače jedan podatak

12.08.2021.

13:04

Autor: fb/sd

Marko Dimic/PIXSELL

Marko Dimic/PIXSELL

Foto: - / -

Od posljedica bolesti koronavirusa u zadarskoj Općoj bolnici preminula je 48 godišnja pacijentica koja je bila na respiratoru. Zamjenik ravnatelja bolnice dr.Edi Karuc naglašava kako se u ovom tragičnom slučaju,ali i kod većine trenutno hospitaliziranih bolesnika radi o osobama koje nisu cijepljene.

Gospođa je bila mlada, 73 godište, nije bila bolesna, nije se cijepila, nažalost nije dobro završilo....i ono što smo govorili da su to sve mlađi ljudi , imamo tu i jednu gospođu koja je 91. godište, većina nije cijepljenja, čak mogu reći da svi nisu cijepljeni , svima nedostaje zraka, a to je za vrijeme ovih vrućina dosta otežavajuće ---- kazao je za naš program zamjenik ravnatelja zadarske Opće bolnice dr.Edi Karuc.

 

Na COVID odjelima OB Zadar hospitalizirano je 13 bolesnika od kojih je jedan na respiratoru. U Specijalnoj bolnici za ortopediju Biograd na Moru na liječenju je pet pacijenata oboljelih od koronavirusa.

dr. Edi Karuc:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.