Hrvatski radio

Radio Zadar

Dr. Županović: Vjerujmo znanosti i koristimo blagodati te znanosti

29.11.2021.

12:19

Autor: Anita Perica

Ilustracija - foto: Dino Stanin  / Pixsell

Ilustracija - foto: Dino Stanin / Pixsell

Foto: - / -

Tijekom ovoga mjeseca u Zadarskoj županiji cijepljene su 13902 osobe – objavio je jutros županijski Stožer, a ukupno je do sada cijepljeno 98280 osoba. Cijepljenje se nastavlja i po manjim punktovima diljem županije koji će funkcionirati koliko god bude potrebno.

Neki zbog COVID potvrda, drugi zbog zaštite zdravlja, treći zbog posla… Što god bio razlog pojačano zanimanje za cijepljenje u studenom zadržalo se do kraja mjeseca. Voditelj cjepilišta na Višnjiku, dr. Robert Županović, potvrdio nam je kako se sve odvija bez poteškoća:

dr. Županović ton 1

Unatoč lošem vremenu i kiši posla je bilo i preko vikenda:

dr. Županović ton 2

I cijepljenje po malim punktovima u Gračacu, Obrovcu, Benkovcu, Pagu, Biogradu i Kalima pokazalo se uspješnim i odaziv je bio dobar, a ukupno je na terenu cijepljeno 1957 osoba – objavio je jutros županijski Stožer. Dr. Županović tome dodaje:

dr. Županović ton 3

Prema podacima županijskoga Stožera u razdoblju od 12. siječnja do 26. studenog 2021. godine na području Zadarske županije cijepljeno je ukupno 98280 osoba.

dr. Županović - koristimo blagodati znanosti

-poručio je dr. Županović ponovivši kako je cijepljenje najbolje što imamo u borbi protiv pandemije.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.