Hrvatski radio

Radio Zadar

Drama na Voštarnici trajala je čitavu noć

08.12.2022.

11:01

Autor: HRT Radio Zadar

Pucnjava na Voštarnici

Pucnjava na Voštarnici

Foto: snimio čitatelj / -

Prvi pucanj na Voštarnici sinoć se, kako doznajemo od očevidaca, začuo oko 22:40 sati. Policija je navodno odmah blokirala čitavo područje, a drama je završila jutros oko šest sati.

Iz šturog policijskog priopćenja, naime, ne da se iščitati kada je 47-godišnjak prvi put zapucao i kada je točno drama završila.


No, od svjedoka doznajemo da se prvi pucanj čuo oko 22.40 sati te da su policajci odmah blokirali uže područje pucnjave. 


Nikome nije bilo dozvoljeno kretanje, pa čak niti napuštanje obližnjih ugostiteljskih objekata u kojima je još bilo gostiju.


Tijekom noći, kažu svjedoci, nije se čula pucnjava, sve do pred jutro kada je muškarac ponovno ispalio nekoliko hitaca.


Na fotografiji koju smo dobili od čitatelja vidi se u krugu PU zadarske i vozilo koje inače koriste interventni policajci.Policijsko vozilo

Policijsko vozilo

Foto: snimio čitatelj / -

Osim policije na mjestu događaja bila su i kola hitne pomoći, a prostor oko zgrade iz koje je 47-godišnjak pucao deblokirano je tek iza šest sati.


Je li se muškarac sam predao ili su ga svladali pripadnici policije bit će poznato nakon završetka kriminalističkoga istraživanja koje je u tijeku. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.