Hrvatski radio

Radio Zadar

09:30 / 31.03.2016.

Autor: rzd

Drugi tjedan potrage za Pavlom Čačićem

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Jučer nastavljena je akcija traganja za nestalim Pavlom Čačićem za kojom policija traga već 12 dana. Pretraženo je područje od Borika do ulaza u deponij „Diklo“ a sudjelovali su policijski službenici PU zadarske. Nestali nije pronađen.

Zadarska policija i dalje intenzivno traga za 73-godišnjim Pavlom Čačićem koji je nestao u subotu 20. ožujka s adrese: ulica Roberta Frangeša Mihanovića 67. U potragu se uključio i HGSS.

Pretraživano je područje zapadnog dijela Zadra (Diklo, deponij smeća, Kožino, Žmirići), a u toj akciji je sudjelovalo 16 pripadnika HGSS-a s dva potražna psa.  HGSS je bio zatražio i helikopter HRZ-a radi pretraživanja iz zraka zapadnog dijela grada Zadra te područja prema mjestima Škabrnja i Nadin.

Pavao Čačić je visok 170 centimetara,  ima gustu sijedu kosu i srednje je tjelesne građe. U trenutku nestanka bio je odjeven u sivu majicu i donji dio trenirke.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.