Hrvatski radio

Radio Zadar

Duje Stanišić novi je vijećnik Mosta u zadarskom Gradskom vijeću

09.09.2019.

23:08

Autor: HRT Radio Zadar

Dino Stanin/PIXSELL

Dino Stanin/PIXSELL

Foto: - / -

Nakon gotovo tri godine u Gradskom vijeću grada Zadra vijećnik Mosta Tomislav Zelić prepustio je svoj mandat Duji Stanišiću koji ulazi u vijeće kao neizabrani član s koalicijske liste Akcije mladih i Mosta.

Zelić je bio u Gradskom vijeću umjesto Ante Rubeše koji je mandat stavio u mirovanje sukladno koalicijskom sporazumu između Akcije mladih i Mosta nezavisnih lista. Duje Stanišić osim kao uspješan pjevač javnosti je poznat i kao nekadašnji predsjednik MO Petrčane koji često medijski istupa naglašavajući probleme i nedostatke u Petrčanima, navodi se u priopćenju Mosta. Dodaju kako su upravo ti medijski istupi ponukali Tomislava Zelića da svoj mandat ponudi Duji Stanišiću kako bi te i takve probleme istaknuo u gradskoj vijećnici. Odluka o predaji mandata prihvaćena je od strane Mosta i koalicijskih partnera

Naravno da mi nije bio problem prepustiti mandat, u skupštinu smo ušli kako bi naglašavali probleme u društva i utjecali na njihovo rješavanje, ovaj put posložilo se tako da je na našoj listi čovjek koji ima puno toga za reći, pa sam zaključio da bi bilo najbolje da to sam i prezentira upravo pred ljudima koji su najodgovorniji za stanje u Zadru. Jako mi je drago da je Duje prihvatio moj prijedlog, bit će ga zanimljivo pratiti u Gradskom vijeću, prilika je to da na pravom mjestu artikulira ono čime već godinama istupa u medijima, to su prvenstveno problemi njegovih Petričana i rad turističke zajednice Grada Zadra, a posebno mi je drago da je Most dobio glasnogovornika sa takvima kvalitetnim glasom, navode u priopćenju Zelićevu izjavu.

Budući gradski vijećnik u priopćenju Mosta ističe kako je mandat prihvatio unatoč brojnim obvezama. Ne želim propustiti priliku izgovoriti u gradskom vijeću sve ono čime već godinama istupam u medijima, a što su vodeći ljudi Zadra uspješno ignorirali, e pa ovaj put me neće moći ignorirati, prenijeli su u priopćenju Stanišićevu izjavu.  

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.