Hrvatski radio

Radio Zadar

Dukić sa Šošom i Dujelom nakon nevremena obišao grad

08.07.2019.

05:56

Autor: Željko Kapelari

Dukić sa Šošom i Dujelom nakon nevremena obišao grad

Dukić sa Šošom i Dujelom nakon nevremena obišao grad

Foto: - / -

Oko 22:30 sati zadarsko područje pogodilo je veliko, ali srećom kratkotrajno nevrijeme. Na teren je s pročelnikom Komunalnog odjela Robertinom Dujelom te zapovjednikom Javne vatrogasne postrojbe Zadar Željkom Šošom izašao i gradonačelnik Zadra, Branko Dukić.

"Sinoć nas je pogodilo kratkotrajno, no snažno nevrijeme. Zajedno zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Šoša, pročelnik Dujela i ja obišli smo grad. Dosta porušenih stabala, odlomljenog granja, vidjeli smo oštećenih vozila i poplavljenih podruma, šahti... Sve službe su na terenu i daju svoj maksimum kako bi se sve čim prije raščistilo i vratilo u normalu. Nevrijeme je bilo kratkotrajno, molimo građane za oprez i naravno da stoje u svojim domovima. Primilo smo informacije kako su dijelovi grada (Diklo, Mocire...) bili bez struje pa smo obišli i ta područja. Ako imate veću štetu ili upozorenje za ostale javite" - objavio je na svom facebook profilu Dukić. 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.