Hrvatski radio

Radio Zadar

Dukić:Vi gradite još čvršće temelje naše zajednice, činite nas boljima

24.11.2021.

11:56

Autor: rzd

Dukić:Vi gradite još čvršće temelje naše zajednice, činite nas boljima

Dukić:Vi gradite još čvršće temelje naše zajednice, činite nas boljima

Foto: - / -

Tomislav Ivčić, predivni dio zadarske povijesti i zadarskog identiteta, Did i Đovani simbol su viteške borbe za slobodu, ali i dobrote i skrbi za bližnjega. Tu ste s nama i vi umjetnici, kreativci, poslovni ljudi, profesori i učenici, sportaši. Baš Vi danas nagrađeni, stvarate povijest Zadra.

Gradite još čvršće temelje naše zajednice, činite nas boljima sretnijima i ponosnijima, rekao je gradonačelnik Branko Dukić obraćajući se obiteljima Tomislava Ivčića, Danijela Telesmanića Dida i Ivice Đovanija Jeremije Matešića te drugim dobitnicima ovogodišnjim javnih piznanja Grada Zadra. 

Gradonačelnik Branko Dukić

NAGRADA GRADA ZADRA dodjeljuje se Udruzi za kulturu i umjetnost DRAMA PLUS za zapažene uspjehe u području kulture i doprinose razvoju kazališne umjetnosti i pedagoškog rada. 

NAGRADA GRADA ZADRA dodjeljuje se MOJIMIRU MIHATOVU za zapažene uspjehe i rezultate postignute u području likovne i kazališno - scenske djelatnosti.

NAGRADA GRADA ZADRA dodjeljuje se MIHAELI ZJENI DE MICHELI-VITTURI i ENIJI NINČEVIĆ za zapažene uspjehe i rezultate postignute u području sporta.

NAGRADA GRADA ZADRA dodjeljuje se KOŠARKAŠKOM KLUBU OSOBA S INVALIDITETOM „ZADAR“ za zapažene uspjehe i rezultate postignute u području sporta.

NAGRADA GRADA ZADRA dodjeljuje se EDIJU STIPIĆU za zapažene uspjehe i rezultate u području sporta.

GRB GRADA ZADRA dodjeljuje se NAMIKU AGIĆU za ostvarene uspjehe u matematičkim natjecanjima.  

GRB GRADA ZADRA dodjeljuje se VERONIKI ŠOKOTA za uzorne uspjehe i rezultate postignute u području sporta.

GRB GRADA ZADRA dodjeljuje se UMBERTU PIASEVOLIJU za uzorne uspjehe i rezultate postignute u području sporta.

GRB GRADA ZADRA dodjeljuje se DAVORU VIDAKOVIĆU za uzorne uspjehe i rezultate postignute u području odgoja i obrazovanja. 

GRB GRADA ZADRA dodjeljuje se ŽENSKOJ KLAPI „KAPRIC“ za uzorne uspjehe i rezultate postignute u području glazbene kulture.

     ODLUKOM GRADONAČELNIKA

GRB GRADA ZADRA dodjeljuje se Trgovačkom društvu „COGNISM“ d.o.o. za iznimne uspjehe u području gospodarstva i razvoj IT sektora na području grada Zadra.

GRB GRADA ZADRA dodjeljuje se Udruzi dragovoljaca Hrvatske ratne mornarice Zadar za zapažene rezultate u očuvanju i promicanju vrijednosti Domovinskog rata.

GRB GRADA ZADRA dodjeljuje se Stelli Čolo za učeničku izvrsnost i osobite uspjehe u nacionalnim i međunarodnim natjecanjima iz matematike.

GRB GRADA ZADRA dodjeljuje se  Udruzi dragovoljaca i branitelja Domovinskog rata 112. brigade HV za zapažene rezultate u očuvanju i promicanju vrijednosti Domovinskog rata.

GRB GRADA ZADRA dodjeljuje se Mateju Nevešćaninu za zapažene rezultate u sportu.

GRB GRADA ZADRA dodjeljuje se Arijani Oreč za zapažene rezultate u sportu.

GRB GRADA ZADRA dodjeljuje se Ivanu Nekiću za zapažene rezultate u sportu.

GRB GRADA ZADRA dodjeljuje se Felixu Šoletiću za zapažene rezultate u grafičkom dizajnu i filmskoj umjetnosti.

 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.