Hrvatski radio

Radio Zadar

Dvojici muškaraca i jednoj djevojci dao speed , a ovi završili u bolnici

22.12.2020.

09:31

Autor: rzd

Hrvoje Jelavic/PIXSELL - ilustracija

Hrvoje Jelavic/PIXSELL - ilustracija

Foto: - / -

Mladić star 20 godina osumnjičen je da je 28 godišnjaku dao odrogu zbog koje je ovaj završio u bolnici. Istu vrstu droge potom je dao i 49 godišnjaku, te djevojci od 21 godine, koji su nakon uzimanja speeda izgubili svijest te također prevezeni u zadarsku Opću bolnicu na liječenje.

Nakon provedenog kriminalističko istraživanje krajem studenog, u svezi kaznenog djela protiv zdravlja ljudi, policijski službenici proveli su kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Omogućavanje trošenja droga.

Naime, 20-godišnjakinju se sumnjiči da je 28. studenog poslijepodne na području grada Zadra omogućila 28-godišnjaku konzumiranje sintetičke droge amfetamin tzv. speed od čega mu je pozlilo, nakon čega je nešto kasnije, omogućila trošenje iste droge 21-godišnjakinji i 49-godišnjaku, uslijed čega im je pozlilo i izgubili su svijest te im je pružena pomoć u Općoj bolnici Zadar.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, protiv 20-godišnjakinje je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog sumnje da je počinila kazneno djelo Omogućavanje trošenja droga.

Više o slučaju koji je rezultirao podnošenjem kaznene prijave za 20 godišnjaka možete saznati na ovoj poveznici https://zadarska-policija.gov.hr/vijesti/kaznena-djela-iz-domene-protiv-zdravlja-ljudi-kriminalisticko-istrazivanje/10637 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.