Hrvatski radio

Radio Zadar

Dvorski novi predsjednik zadarskoga HSP-a A.S.

25.08.2013.

08:36

Autor: Nikola Barać

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Na izbornoj skupštini GO HSP-a dr. Ante Starčević za novog predsjednika izabran je Rudolf Dvorski. Novi potpredsjenici su Ivica Vlakić i Ivana Lucin.

Sinoć je u hotelu Kolovare u Zadru održana izborna skupština gradske organizacije HSP-a dr. Ante Starčević. Kao jedini kandidat, za novog predsjednika izabran je aktualni dopredsjednik stranke i dožupan Zadarske županije Rudolf Dvorski. Novi potpredsjenici su Ivica Vlakić i Ivana Lucin.
Dvorski je istaknuo da njegov izbor na funkciju predsjednika gradske organizacije vidi kao politiku kontinuiteta u stranci:
" Jer smo u kratko vrijeme od mog ulaska u stranku kada je stranka bila praktički na koljenima, a necu reci napravili čuda, ali smo napravili velike stvari. Na vlasti smo i u gradu i u županiji, s tim smo prezadovoljni. Prvrnstveno nam je cilj sada da grad dignemo na jednu još veću razinu, da dođemo, da tako kažem neokrznuti, ali uistinu još jači do parlamentarnih izbora. A na parlamentarnim izborima naš konačni cilj je da osvojimo jedan mandat u Zadru",izjavio je Dvorski za Radio Zadar

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.