Hrvatski radio

Radio Zadar

EasyJet letjet će iz Zadra za London

09.02.2017.

18:09

Autor: HRT centar Zadar / Zračna luka Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Nakon linije za Milano EasyJet uvodi novu liniju iz Zadra za London ( Luton ). Linija će se odvijati dva puta tjedno i to srijedom i subotom, od 27. svibnja do 3. rujna - javili su iz zadarske Zračne luke.

EasyJet, vodeći europski zrakoplovni prijevoznik, danas je objavio svoju ekspanziju na Zračnoj luci Zadar, četvrtoj na kojoj posluje u Hrvatskoj, a preko koje će Zadar putem Zračne luke London Luton biti povezan s glavnim gradom Ujedinjenog Kraljevstva. Karte su dostupne za prodaju na web stranici easyjet.com te putem mobilne aplikacije EasyJet-a i globalnog distribucijskog sustava.

Dimitris Schoinas, Senior Route Manager iz EasyJeta navodi:

"Izuzetno nam je drago što danas možemo objaviti uvođenje nove linije iz Zadra za nadolazeće ljeto nakon što smo nedavno predstavili naš prvi let iz Zadra, i to za Milano Malpensa s kojim smo proširili ponudu za putnike iz Hrvatske.
EasyJet je ustrajan u namjeri da putovanje učini jednostavnim i pristupačnim za svakoga, a svake sezone odlučujemo gdje ćemo uvesti nove linije na temelju iskazanih želja naših putnika koji nam govore gdje žele putovati. Stoga sam siguran će ova nova linija biti vrlo popularna kod britanskih turista."

Avioprijevoznik EasyJet planira značajno ulagati u Hrvatsku gdje je nedavno predstavio sedam novih linija za zračne luke diljem zemlje, što bi trebalo doprinijeti značajnom povećanju kapaciteta za sljedeću sezonu - čak 23% u odnosu na prošlu godinu. To znači skoro milijun dostupnih mjesta što u konačnici donosi više izbora za letove po povoljnim cijenama kao i više turista u regiji.

EasyJet sveukupno nudi 41 liniju iz Splita, Dubrovnika, Pule i Zadra prema šest europskih zemalja.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.