Hrvatski radio

Radio Zadar

Edukacija za iznajmljivače iz Nina, Zatona, Vira, Privlake i Vrsi

02.11.2018.

10:11

Autor: tp

Dino Stanin/PIXSELL - ilustracija

Dino Stanin/PIXSELL - ilustracija

Foto: - / -

Turistička zajednica grada Nina provodi edukaciju koja će se održati u subotu 03. studenog u 10,00 sati u Domu kulture u Ninu. Uz iznajmljivače s područja Grada Nina pozivaju i iznajmljivače iz turističkih područja Zatona, Vira, Privlake i Vrsi.

Turistička zajednica grada Nina u suradnji s Turističkom agencijom Adriagate iz Splita provodi edukaciju koja će se održati 03. studenog u subotu s početkom u 10,00 sati u Domu kulture u Ninu. Uz iznajmljivače s područja Grada Nina pozivaju se iznajmljivači iz susjednih turističkih područja: Zatona, Vira, Privlake i Vrsi. Pod zajedničkim nazivom Nin rivijera navedene turističke zajednice provode već nekoliko godina zajedničke projekte promidžbe i edukacije.  Vlasnici obiteljskog smještaja susreću se s mnogim izazovima i novim načinima poslovanja, te promjenama zakona i dr. Ova edukacija pomoći će u razumijevanju modernog poslovanja, a obraditi će se teme:

1.         Novi trendovi u turizmu u 2019.

2.         Poslovanje sa portalima i full service posrednicima

3.         Marketing obiteljskog smještaja

4.         Kako privući goste uređenom okućnicom?

5.         Što ako imamo smještaj bez pogleda na more?

6.         Kućni ljubimci u smještaju – da ili ne?

7.         Kako pripremiti smještaj za fotografiranje?

8.         Kako reagirati u kriznim situacijama?

9.         Zakoni i obveze privatnih iznajmjivača (obračun PDV-a, plaćanje poreza, boravišna pristojba, knjiga gostiju, evidencija prometa)

10.       Promjene u svakodnevnom poslovanju povezane sa GDPR-om

Između ostalog cilj edukacije je podizanje konkurentnosti privatnih iznajmljivača novim znanjima što bi u konačnici dodatno ojačalo zadovoljstvo gostiju.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.