Hrvatski radio

Radio Zadar

Elena Stella na Zagrebačkom festivalu

22.12.2015.

11:06

Autor: HRT Centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Još jedna natjecateljica showa The Voice zaplovila je u solo vode. Elena Stella, pjevačica baršunasta glasa, predstavila je svoj prvi singl, pjesmu "Ma tko si ti", koju je napisala s producentom Tihomirom Preradovićem.

Ponosna sam na  svoju pjesmu "Ma, tko si ti"  s obzirom da sam prvi put u ulozi autora teksta, izjavila je Elena. Dodala je kako je dobro "sjela" suradnja s producentom Preradovićem, autorom glazbe i aranžmana. Dijelimo sličan senzibilitet prema glazbi i samoj ideji glazbe kao takve, tako da samo mogu reći sretna što imam maksimalnu slobodu u radu sa njim i što se mogu izraziti, bez da me se ograničava. Veselim se Zagrebačkom festivalu, dodala je naša sugrađanka. 

Iako već šest godina neumorno nastupa sa svojim bendom Dirty Harry, prioritet su joj oduvijek bile autorske stvari, a sada je napokon ostvarila ono o čemu godinama sanja. Svoje preferencije prema jazzu, bluesu, R'n'B-ju i funku integrirala je u novi singl, pa je "Ma tko si ti" dobila kvalitetne začine.

Na nadolazećem 63. Zagrebačkom festivalu koji će se održati 22.01.2016., publici će još jednom pokazati da joj je pozornica prirodno okruženje, a glas talent od kojeg ne treba odustati.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.