Hrvatski radio

Radio Zadar

Entuzijasti predali donacije Udruzi za autizam i župi Srca Isusova

11.01.2019.

16:15

Autor: Željko Kapelari

Entuzijasti predali donacije Udruzi za autizam i župi Srca Isusova

Entuzijasti predali donacije Udruzi za autizam i župi Srca Isusova

Foto: - / -

Članovi KK Diadora, Antonela Kapitanović i Josip Vučetić predali su donaciju potrepština zadarskoj Udruzi za autizam. Zahvaljujući klupskoj inicijativi Entuzijasti su na domaćim utakmicama prije Božića skupljali novčana sredstva namijenjena pomaganju Udruge, ali i siromašnima župe Srca Isusova.

“U predbožićnoj akciji na domaćim susretima našeg Kluba prikupljeno je ukupno 2770 kuna od čega je polovica donirana najpotrebitijima u župi Srca Isusova” – naglasio je Josip Vučetić, tajnik KK-a Diadora.

Nina Barić i Nikolina Jezernik iz Udruge za autizam Zadar, zahvalile su se na donaciji te istaknule kako se Udruzi stalno javljaju novi članovi a najviše je djece i tinejdžera. Zato im ova gesta puno znači.

“Iznimno smo sretni i zahvalni što su naši članovi još jednom pokazali svoje veliko srce, jer ovu donaciju ne bi bilo moguće realizirati bez njih. Ovim putem pozivam i ostale sugrađane da se uključe i pomognu uplatom na žiro račun Udruge za autizam Zadar: HR7124070001100351837“, izjavila je Antonela Kapitanović iz Diadore.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.