Hrvatski radio

Radio Zadar

EVN: O policijskoj istrazi saznali iz medija

14.02.2013.

11:19

Autor: bk

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Informaciju da policija navodno provodi istragu o plinofikaciji saznali smo iz medija, kazali su na konferenciji za novinare u predstavnici tvrtke EV u Zadru. U slučaju poziva surađivat ćemo sa svim nadležnim tijelima. Plinofikacija Zadarske županije je isplativa i donosi korist svima. Nastavljamo s ulaganjem u plinofikaciju Dalmacije.

EVN se kvalificirao na natječaju i dobio je koncesiju u skladu sa svim propisima i zakonima. Policija niti bilo koje drugo državno tijelo nisu kontaktirali EVN , naglasili su na današnjoj konferenciji za novinare čelnici EVN Hrvatska.

Informaciju da policija navodno provodi istragu o plinofikaciji saznali smo iz medija, kazali su te dodali kako će u slučaju potrebe surađivati sa svim nadležnim tijelima. Također su istaknuli da je plinofikacija Zadarske županije isplativa i donosi korist svima te da će nastaviti ulagati u plinofikaciju  Dalmacije.

 

Direktor EVN-a Gottfried Reisenauer:

Ni Policija ni bilo koje drugo državno tijelo nisu kontaktirali EVN, izjavili su danas na konferenciji za novinare čelnici te tvrtke za Hrvatsku, koja je dobila koncesiju za plinofikaciju Zadarske županije. Konferenciju su sazvali nakon medijskih napisa kako USKOK istražuje projekt plinofikacije zadarske županije. Direktor EVN-a Gottfried Reisenauer:

"Što se tiče policijske istrage, mi smo o njoj doznali iz medija, nas nitko ni iz policije, ni iz bilo kojeg drugog državnog tijela nije kontaktirao u svezi s tim, niti nam postavljao ikakva pitanja. Želimo jasno reći da mi uvijek postupamo i poslujemo u skladu s našim ugovornim obvezama i u skladu sa važećim propisima, a ako bude potrebno, ako nas netko bude kontaktirao iz policije ili nekog tijela državne uprave mi ćemo rado dati potrebne odgovore".

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.