Hrvatski radio

Radio Zadar

Evo što je sezoncima najvažnije pri odabiru poslodavca

16.03.2023.

09:06

Autor: tp/moj posao

Krenuo lov na "sezonce"

Krenuo lov na "sezonce"

Foto: Dnevnik / HRT

Sezonski radnici posljednje vrijeme u našu zemlju stižu iz cijelog svijeta.  Pri odabiru poslodavca navode kako su im uz sigurna primanja (54% ispitanika navodi kao najvažnije) i smještaj (42%) od presudne važnosti prilikom odabira poslodavca, navodi portal Moj posao

Stoga ne čudi da je primjerice Turisthotel pripremajući se za sezonu vlasnicima turističkih smještaja ponudio suradnju i mogućnost dugoročnog najma za svoje radnike u sezoni.

Anketa portala Moj posao

Anketa portala Moj posao

Foto: - / -

Pripreme za sezonu 2023. u zadarskom Turisthotelu su u punom jeku. Naime, kompanija je ovih dana objavila javni poziv svim zainteresiranim vlasnicima turističkih smještajnih kapaciteta, najmodavcima i privatnim iznajmljivačima za pružanje usluga smještaja sezonskim zaposlenicima na području Zadra i okolice . Kompanija s pedeset godina dugom tradicijom i ove sezone planira zaposliti značajan broj sezonskih djelatnika od čega najvećim dijelom u Zaton Holiday Resortu, svom najvećem turističkom objektu, i zato traži partnere za smještaj zaposlenika kojima želi osigurati kvalitetan boravak u blizini radnog mjesta.


Kompanija traži apartmane i sobe s kupaonicom uz mogućnost korištenja kuhinje na dugoročni najam u trajanju od 6 mjeseci (od 1. travnja do 1. listopada) i to u Zadru, Ninu ili okolici. Prijava na javni poziv treba sadržavati: lokaciju objekta, broj smještajnih jedinica, površinu smještajnih jedinica, dodatnu ponudu (kuhinja i sl.), fotografije smještajnih jedinica, cijenu za mjesečni paušal po objektu, smještajnoj jedinici ili osobi s uključenim režijama te rješenje o pružanju usluga smještaja.


Stalnim razvojem kroz desetljeća i uspješnim poslovanjem Turisthotel uvelike doprinosi pozicioniranju grada Zadra i regije kao prepoznatljive i poželjne turističke destinacije. S ciljem dostizanja najviših standarda kvalitete u svim područjima djelatnosti, polazeći od načela održivog razvoja te kulturne i tradicijske posebnosti lokalne zajednice, kompanija je usmjerena na rast i razvoj te stvaranje dodane vrijednosti za goste, zaposlenike, poslovne partnere i cijelu lokalnu zajednicu.

Rok za prijavu bio je do 31. ožujka.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.